Scroll to top

torek, 14. februar, 2023 ob: 19.30 | sreda, 15. februar, 2023 ob: 19.30

ZDENKA KOVAČIČEK & Greenhouse Blues Band


"Valentinov blues, rock večer"


ZDENKA KOVAČIČEK – vokal

Lovro Šicel – kitara, vokal

Jurica Hotko – klaviature, ustna harmonika, vokal

Matko Benčić – bas

Kristian Orešić – bobni

Zvonimir Bajević – trobenta

Antonio Geček – trobenta

Marin Ferketin – pozavna

Arsen Ereš – saksofon

Zdenka Kovčiček velja za eno najpomembnejših glasbenih osebnosti tako na Hrvaškem kot drugod po Evropi. Svojo glasbeno kariero je začela pri trinajstih letih v duu “Hani”, se nato odpravila v svet in nastopala po najrazličnejših klubih. Nastopila je s številnimi znanimi glasbeniki iz celega sveta. Kmalu se je zaljubila v jazz, blues in soul. Na Hrvaškem je veliko sodelovala z velikani hrvaške jazz scene, kot so bili Boško Petrovič, Miljenko Prohaska in Damir Dičić. V zadnjih letih je navduševala občinstvo tudi s energičnim projektom Tribute to Janis Joplin. Od leta 2016 sodeluje tudi z  zasedbo Greenhouse Blues band. Skupaj bodo zaigrali večno popularne jazz standarde, kot so Is You Is, Georgia On My Mind, Let The Good Times Roll, Allright Ok… ter Zdenkine uspešnice Žena za sva vremena, Vrati se u moje dane, Mali crni brat….kot tudi izbrane pesmi Janis Joplin.

 

Zdenka Kovačiček bo v Rdeči dvorani Slamič nastopila z odličnim GREENHOUSE BLUES BAND. Osem članska zasedba pravi, da pluje brez krmarja po rekah bluesa, funka in soula. Vsi junaki, vsi solisti, vsi izvrstni glasbeniki delijo občinstvu le vrhunsko glasbo ter pozitivno energijo.

Vstopnina: 20 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233