Scroll to top

torek, 15. junij, 2021 ob: 20.00

EVA HREN & Goran Rukavina kvintet / Otvoritev poletnih koncertov na Terasi Slamič


Otvoritev poletnih koncertov na Terasi Slamič


EVA HREN – vokal, akustična kitara

Goran Rukavina – el. bas, akustična kitara, vokal

Miha Meglič – akustična kitara

Andraž Mazi – akustična kitara

Adam Klemm – saksofon

Žiga Kožar – bobni

Mineva eno leto od zadnjega koncerta na Terasi Slamič in zato smo še posebno vzhičeni in veseli, da vas lahko, po tako dolgem premoru, ponovno povabimo na pravi koncert v ŽIVO.

Za vas bo na otvoritvenem večeru poletne koncertne sezone nastopila 6 članska zasedba, EVA HREN & Goran Rukavina kvintet.

Aktualna zmagovalka Popevke, Eva Hren, je pevka in kitaristka, ki je zavestno odprta vsem glasbenim stilom. Glasbena pot jo je v delovanju zanesla od etna do jazza, na otvoritvenem koncertu pa bodo zazvenele njene nove avtorske pesmi, za katere glasbo je napisal Goran Rukavina ter besedila Špela Vintar.

Skupaj z glasbeniki se izjemno veselimo vašega obiska!

 

Število je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

 

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice lahko nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NOVO:

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

CENA VSTOPNICE: 20 EUR

 

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki.

Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam. 

 

** Prav za vas, draga publika, smo organizirali tudi HITRO TESTIRANJE, ki bo na voljo NA DAN KONCERTA, od 19.ure dalje, v prostorih Slamič d.o.o., Kersnikova 1, Lj.

Po opravljenem testu boste s strani pooblaščenega zdravstvenega tehnika prejeli dokazilo/izvid o opravljenem testu. Zato ne čakajte v nepreglednih vrstah na tedensko testiranje!

Pridite k nam, obiščite koncert in mimogrede opravite tudi testiranje!

 

Za testiranje je potrebna predhodna prijava: vstopnice@slamic.si

* * * *

V PRIMERU DEŽJA, BO KONCERT PRESTAVLJEN NA NOVI TERMIN!

* * * *

FOTO: Bojan Zupančič

Arhiv: LG

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233