Scroll to top

sreda, 1. september, 2021 ob: 19.30

UROŠ PERIČ & Slamič All Stars


"Rock'n'roll, soul, jazz, večer"


ZAČETEK KONCERTA JE OB 19:30!!

Uroš Perič – vokal, klavir

Primož Grašič – kitara

Goran Rukavina – kontrabas

Gregor Horvat– bobni

 

Uroš Perić je slovenski glasbenik, ki je postal znan po svojih odličnih interpretacijah skladb Raya Charlesa in glasbe iz zlate dobe bluza, soula in džeza. Kot prvi slovenski pevec je nastopil na prestižnem festivalu džeza v Montreuxu v Švici, na French Quarter Festivalu (FQF) v New Orleansu in na Sweet Auburn Jazz festivalu v Atlanti. Sodeloval je s številnimi tujimi vrhunskimi glasbeniki, med drugim z legendarnima članoma spremljevalne zasedbe RAYA CHARLESA Marcusom Belgravejem in Tonijem Horowitzem, pa tudi s hčerjo Raya Charlesa SHEILO RAY CHARLES, ter kvalitetnimi slovenskimi glasbeniki kot so Primož Grašič, Big Bandom RTV Slovenije in drugimi. Njegovi koncerti so nabiti z energijo, s katero razveseljuje obiskovalce, ki ne ostanejo ravnodušni.

Vstopnina: 20 EUR

 

NOVO: NAKUP VSTOPNIC možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:

e-mail: vstopnice@slamic.si

sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NAKUP DVODNEVNE VSTOPNICE:

Privoščite si dva koncertna večera na Terasi Slamič. Z nakupom paketa vam podarimo 15% popust. Vstopnica velja le za koncertna večera:

UROŠ PERIČ & Slamič All Stars, 1.9.2021, ob 19:30

MARKO ZUPAN sekstet, 2.9.2021, ob 19:30

CENA dvodnevne vstopnice: 30 EUR

 

SPLETNI NAKUP:

 

Nakup vstopnic

 

Vstopnina: 20 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19.

* * * * *

V PRIMERU DEŽJA OZ. SLABE NAPOVEDI (mraz oz. hladen večer), SE KONCERT PRESTAVI OZ. ODPADE, ODPOVEMO GA NAJKASNEJE DO 17. ure na dan koncerta.

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233