Scroll to top

sreda, 29. november, 2023 ob: 19.30

TORI TANGO – RESPIRANDO


"Večer tango glasbe"


RAZPRODANO

Gabriela Alarcón – vokal

Jure Tori – harmonika, klavir

Matjaž Stošić – kitara, vokal

Kurt Bauer – violina

Wolfram Derschmidt – kontrabas

Murat – beatbox

Slovenski tango – glasba, ki diši po vinu in zemlji, poeziji in plesu in hkrati hrepeni po soncu, kadar je ujeta v temnih rudniških rovih. S svojim avtorskim pečatom Tori z zvokom riše zgodbe, ki si jih ni težko predstavljati.

 

Harmonikar in skladatelj Jure Tori v letu 2020 beleži 15 let solistične kariere, s svojo mednarodno skupino Tori Tango pa je ustvarjalno najbolj zrelo obdobje zaznamoval z novim albumom. Zasedbi se je pridružila argentinska pevka Gabriela Alarcón in k senzibilnosti prvega slovenskega avtorskega tanga prispevala dodatno žanrsko kredibilnost, zvočno podobo skupine pa je kot »dodani član« ekipe posodobil še mojster vokalnega izvabljanja oziroma oponašanja tolkalnih in instrumentalnih zvokov, slovenski, »beatboxer« Murat.

 

Vljudno vabljeni!

Vstopnina: 20 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC ali SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

  • REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta med 19:00 – 19:30 v kavarni Slamič.

  • NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233