Scroll to top

sreda, 22. september, 2021 ob: 19.30

TJAŠA FAJDIGA kvartet – ŽIVLJENJE je CABARET


"Večer muzikalov"


3.koncert cikla "Lepo se je vrniti domov"

Tjaša Fajdiga – vokal

Anže Vrabec – klavir

Goran Rukavina – kontrabas

Janez Gabrič – bobni

»Življenje je cabaret!«

…pravi Tjaša Fajdiga mlada, temperamentna Primorka iz Lož pri Vipavi. Že od malih nog jo osrečujeta petje in ples. Po gimnaziji je s trebuhom za kruhom odšla v inozemstvo, najprej na študij jazz petja v Amsterdam in nato še na študij muzikala v London. Domov se vrača kot diplomirana jazz pevka in prva Slovenka, ki je bila sprejeta in uspešno zaključila magistrski program muzikala (petja, plesa in igre) na Kraljevi akademiji za glasbo v Londonu.

Njen koncertni repertoar sestavljajo slavni hiti z Broadwaya in West Enda. Skozi teme zmenkarjenja, prepovedanih substanc, potovanj ter boemskega, divjega življenja v tujini razigrana, mlada performerka razkriva svoje življenjske prigode.

 

Koncert bo izveden v sklopu cikla »Lepo se je vrniti domov«, ki ga sofinancira Ministrstvo za Kulturo Republike Slovenije.

 

NAKUP VSTOPNIC je možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

 

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:
e-mail: vstopnice@slamic.si
sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu v kavarno Slamič.

KONCERT BO IZVEDEN v RDEČI DVORANI SLAMIČ.

 

 

SPLETNI NAKUP:

 

Nakup vstopnic

 

Vstopnina: 15 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19.

****

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233