Scroll to top

sreda, 30. junij, 2021 ob: 20.00

The GOLDEN DIXIE BOYS


"Dixieland večer"


Damir Tkavc – trobenta

Igor Podpečan- pozavna

Franjo Maček – klarinet

Luka Jahn – bobni

Luka Groboljšek -bas

Michael Orešar – kitara, banjo, vokal

Gostja večera: JULIJA LUBEJ- vokal

V slovenskem glasbenem prostoru je pred časom začela delovati glasbena skupina z imenom The Golden Dixie Boys, katere člani so profesionalni glasbeniki in prihajajo iz štajerskih koncev.

Njihov program obsega skladbe iz zlatega obdobja dixielanda, v dixie stil pa radi preoblečejo tudi zanimive skladbe drugih glasbenih zvrsti kot so latino in pop uspešnice, znane slovenske zimzelene melodije, svetovne popevke ter jazz standarde.

V Ljubljani se bodo fantje prvič predstavili občinstvu na Terasi Slamič, koncert pa bo zaokrožila simpatična mlada pevka, Julija Lubej, finalistka popevke 2019

 

Število je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice lahko nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NOVO:

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

 

 

 

Vstopnina: 20 EUR

OMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki.

Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam. 

 

** Prav za vas, draga publika, bomo v primeru večjega zanimanja z vaše strani, organizirali tudi HITRO TESTIRANJE, ki bo na voljo NA DAN KONCERTA, od 19.ure dalje, v prostorih Slamič d.o.o., Kersnikova 1, Lj.

Po opravljenem testu boste s strani pooblaščenega zdravstvenega tehnika prejeli dokazilo/izvid o opravljenem testu. Zato ne čakajte v nepreglednih vrstah na tedensko testiranje!

Pridite k nam, obiščite koncert in mimogrede opravite tudi testiranje!

 

Za testiranje je potrebna predhodna prijava: vstopnice@slamic.si

* * * *

V PRIMERU DEŽJA, BO KONCERT PRESTAVLJEN NA NOVI TERMIN!

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233