Scroll to top

petek, 7. maj, 2021

SANJA MLINAR MARIN & Goran Rukavina band


Spletni koncert iz Rdeče dvorane Slamič


Sanja Mlinar Marin – vokal, klavir

Miha Hawlina – saksofon, klarinet

Miha Meglič – kitara

Goran Rukavina – el.bas

Žiga Kožar – bobni

Katarina Habe – spremljevalni vokal

Matej Jevnišek – spremljevalni vokal

Mojca Rukavina – violina

 

 

V Slamiču se trudimo biti aktivni in ustvarjalni še naprej in tako vas ponovno vabimo, da se nam pridružite v spletni Rdeči dvorani.

 

Tokrat bo prav za vas na oder stopila vsestranska, vrhunska glasbenica SANJA MLINAR MARIN, izvrstna pevka in pianistka, ki že leta navdušuje občinstvo v Slamiču na razprodanih koncertih različnih glasbnih stilov. Slišali ste jo lahko s pop zasedbo ReCover, tango zasedbo Rojotango Orchestra, vokalnim tercetom Katrinas, na že tradicionalnih novoletnih koncertih v Slamiču navdušuje v narodnozabavnih melodijah, disco uspešnicah z Slamič All Stars, sam Tedi Spalato pa si ne predstavlja več koncerta brez nje in še bi lahko naštevali….

Zagotovo ste za njo slišali že pred več kot 25 leti, ko je kot mlada talentirana deklica zmagovala na različnih pevskih festivalih.

 

Na odru Rdeče dvorane Slamič pa se bo tokrat, Sanja Mlinar Marin, predstavila v pravi luči, v luči svojih avtorskih pesmi, ki jih bo premierno izvedla s 7 člansko spremljevalno zasedbo, pod vodstvom Gorana Rukavina.

 

Vzemite si čas zase in prisluhnite ter uživajte v prelepi glasbi, ki prepleta različne glasbene stile. Ne bo vam žal!

 

Ker si želimo, da si za ogled koncerta sami izberete svoj pravi trenutek, je ogled možen še nadaljnjih 48 ur po premieri.

 

* * *

 

V času, ko je kultura stisnjena v najtemnejši kot, si v Slamiču prizadevamo, da ponudimo tudi v teh težkih časih za glasbenike možnost nastopanja. Z nakupom vstopnice in ogledom koncerta nam tako pomagate, da nadaljujemo 10 letno predano tradicijo glasbenega programa, ki ga v Slamiču izvaja Kulturni zavod Zlata struna pod vodstvom Gorana in Mojce Rukavina.

 

Ker vemo, da nam želite pomagati, in smo vam za to neizmerno hvaležni, smo posodobili plačni sistem vstopnic in ga poimenovali SOLIDARNOSTNI SISTEM VSTOPNIC.

Tako lahko sami glede na vaše želje in možnosti izberete ceno vstopnice.

BELA vstopnica: 10 EUR

RDEČA vstopnica: 15 EUR (10 EUR + 5 EUR donacije)

ZLATA vstopnica: 20 EUR (10 EUR + 10 EUR donacije)

 

POMEMBNO OBVESTILO:

V primeru težav pri plačilu, nam prosim pišite mail na vstopnice@slamic.si.

ZA NAKUP vstopnic  KLIKNITE na spodnji gumb BUY in USTVARITE VAŠ UPORABNIŠKI RAČUN!

ZA PONOVNI VPIS (LOG IN) v vaš že ustvarjeni uporabniški račun, ponovno KLIKNITE na spodnji gumb BUY!

KONCERT se bo po vpisu začel predvajati v spodnjem okenčku.

 

 

 

Tako zelo enostavno je uživati ​​v Slamičevi koncertni izkušnji doma:

 

  1. Kliknite na zgornjo povezavo, ki se vam odpre v novem “koncertnem” oknu,  kliknite na gumb BUY/KUPI in najprej ustvarite svoj UPORABNIŠKI RAČUN za dostop do video portala Dacast, ki ga uporabljamo za predvajanje koncertov iz Slamiča.
  2. Obrazec si lahko z enim KLIKOM levo spodaj tudi prevedete v slovenščino, v primeru, da se vam bo tako lažje vpisati.
  3. Izberite svojo vstopnico (SOLIDARNOSTNI SISTEM VSTOPNIC). Plačilo je možno s kreditno kartico.
  4. Na svoj e-mail naslov boste prejeli potrdilo o plačilu, preko svojega uporabniškega računa pa boste lahko dostopali do ogleda. Ogled koncerta bo možen še 30 ur po premieri.
  5. Vse to seveda deluje na vseh računalnikih, tablicah, pametnih telefonih, kjer ste prijavljeni v svoj uporabniški račun.
  6. DO OGLEDA koncerta ponovno dostopate preko enakega obrazca, kjer ste kupili karto. Kliknete gumb BUY in se vpišete (LOGIN IN) s svojim uporabniškim imenom in geslom.
  7. V primer, da se vam okenček do koncerta NE ODPRE, OSVEŽITE stran (slamic.si)

 

Dodatne informacije:

  • Preko svojega uporabniškega računa lahko kasneje dostopate do novih koncertnih vsebin, ki jih bomo za vas pripravili v Slamiču. Račun pa lahko kadarkoli enostavno zaprete oz. izbrišete.
  • PREVERITE in zagotovite si dobro internetno povezavo!
  • V primeru slabšega internetnega signala, predlagamo, da vzpostavite internetno povezavo preko mobilnih podatkov.

 

V primeru, da potrebujete tehnično pomoč, vam bomo z veseljem pomagali. Pišite nam na vstopnice@slamic.si ali nas pokličite na 040 828 496 – Mojca

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233