Scroll to top

torek, 13. julij, 2021 ob: 20.00

SABRINA HEBIRI & Goran Rukavina trio


Melodije morja


Sabrina Hebiri – vokal

Zlata Došlič – klavir

Goran Rukavina – kontrabas, vokal

Žiga Kožar – bobni

Sabrina Hebiri, ena najboljših hrvaških pevk nove generacije, bo po nekaj letnem premoru ponovno nastopila na poletnem odru Terase Slamič. Tokrat bo skupaj s spremljevalno zasedbo, Goran Rukavina tria, predstavila svoj bogat repertoar hrvaških popevk in melodij, katerim v poletnem času vsi tako radi prisluhnemo.

Vljudno vabljeni v objem dobre glasbe!

* * * * *

Število je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice lahko nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

NOVO:

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

 

 

Vstopnina: 20 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki.

Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam. 

* * * *

V PRIMERU DEŽJA, BO KONCERT PRESTAVLJEN NA NOVI TERMIN!

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233