Scroll to top

sreda, 11. maj, 2022 ob: 19.30

SABRINA HEBIRI & ReCOVER


"SOUL JAZZ VEČER"


TERASA SLAMIČ

Sabrina Hebiri – vokal

Miha Hawlina – saksofon

Miha Meglič – kitara

Davor Herceg – klavir

Goran Rukavina – kontrabas, el.bass, vokal

Žiga Kožar – bobni

Sabrina Hebiri se jubilejno vrača vsako leto na oder Rdeče dvorane Slamič. Izjemna mlada hrvaška pevka z žametnim glasom je tokrat z odličnimi jazz glasbeniki zasedbe ReCover sestavila nov soul jazz repertoar. Tako jo bomo lahko ponovno slišali v stilu, ki ji je pisan na kožo. Sabrina trenutno že nekaj sezon navdušuje v glasbeni oddaji A strana.

Člani skupine RECOVER so se začeli sestajati spomladi leta 2011 na pobudo saksofonista Mihe Hawlina. Jedro skupine sestavljajo še pianist Davor Herceg, basist Goran Rukavina in bobnar Žiga Kožar, nedavno pa se je zasedbi pridružil tudi kitarist Miha Meglič. Vsi po vrsti, izkušeni profesionalni glasbeniki so se že na prvem sessionu lepo ujeli in odločili, da skupaj nadaljujejo pot v vse smeri. Ravno volja do preigravanja različnih žanrov, jazza, soula, funka, bluesa, etna, popa in rocka, brez podcenjevanja, je temelj sodelovanja. Fantje z veseljem sodelujejo z različnimi kvalitetnimi pevkami in pevci s katerimi lahko vzpostavijo vzajemno, svobodno preigravanje.

Sanja Mlinar Marin, Renata Sabljak, Sabrina Hebiri, Jana Šušteršič je le nekaj imen s katerimi zasedba odlično nastopa in navdušuje občinstvo tako na koncertnih odrih kot na drugih dogodkih (poroke, zasebne zabave, poslovne zabave…)

 

KONCERT BO NA TERASI SLAMIČ!

Vljudno vabljeni v objem dobre glasbe.

 

 

 

 

 

Vstopnina: 18 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233