Scroll to top

torek, 7. september, 2021 ob: 19.30

ROJOTANGO ORCHESTRA


3.koncert cikla SLAMIČ & TANGO


ODPOVEDANO

Mojca Rukavina – violina

Matjaž Porovne – violina

Gea Pantner Volfand – viola

Petra Greblo – violončelo

Gašper Primožič – harmonika

Primož Kranjc – harmonika

Sanja Mlinar Marin – vokal, klavir

Goran Rukavina – kontrabas

Tango glasba je polna strasti, virtuoznosti, improvizacije. Je glasba, ki združuje klasično in jazz glasbo z argentinsko etno glasbo. Je glasba, ki pripoveduje številne zgodbe…

Prvi tango orkester v Sloveniji, Rojotango Orchestra, sestavlja 8 profesionalnih glasbenikov, ki so že dolgo povezani z glasbo argentinskega tanga. Glasbeniki so bili oz. so še člani številnih komornih tango zasedb tako doma kot v tujini. (Quatro por tango, Astorpia, Las Felinas del Tango, Orkester Tanguango). Zasedba igra predvsem tradicionalne milonge, tange in valčke zlate dobe argentinskega tanga (1938 – 1955), ki so namenjeni tako koncertnemu poslušanju kot plesnim milongam.

Vstopnina: 20 EUR
Koncert sofinancira Mestna občina Ljubljana, MOL

 

NOVO: NAKUP VSTOPNIC možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

 

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC! REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:
e-mail: vstopnice@slamic.si
sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NAKUP DVODNEVNE VSTOPNICE:

Privoščite si dva koncertna večera na Terasi Slamič. Z nakupom paketa vam podarimo 20% popust. Vstopnica velja le za koncertna večera:

– ROJOTANGO ORCHESTRA, 7.9.2021, ob 19.30

– LEZLIE HARRISON, 8.9.2021, ob 19.30

Cena dvodnevne vstopnice: 32 EUR

 

SPLETNI NAKUP:

 

Nakup vstopnic

 

 

 

Vstopnina: 20 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19.

*** *

V PRIMERU DEŽJA OZ. SLABE NAPOVEDI, SE KONCERT PRESTAVI OZ. ODPADE, ODPOVEMO GA NAJKASNEJE DO 17. ure na dan koncerta.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233