Scroll to top

sreda, 25. avgust, 2021 ob: 20.00

RENATA SABLJAK & Goran Rukavina band


"Evergreen, pop, soul, jazz, šanson"


Renata Sabljak – vokal

Miha Hawlina – saksofon

Zlatan Došlić – klavir

Goran Rukavina – el.bas

Žiga Kožar – bobni

Renata Sabljak, hrvaška gledališka igralka in pevka, s svojim izjemnim glasom in preprosto interpretacijo navdušuje številno publiko na koncertnih in gledaliških odrih. Njen repertoar se sprehaja od jazz standardov, muzikalov, šansonov do pop uspešnic.

Leta 2019 je v Slamiču razprodala 3 koncertne večere zaporedoma. Zato pohitite in si pravočasno zagotovite svoja mesta!

Ponovno se nam obeta nepozabni večer z umetnico, ki se s svojim glasom čustveno dotakne in poboža prav vsakega obiskovalca.

 

NOVO: NAKUP VSTOPNIC možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

 

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:

e-mail: vstopnice@slamic.si

sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NAKUP DVODNEVNE VSTOPNICE:

Privoščite si dva koncertna večera na Terasi Slamič. Z nakupom paketa vam podarimo 10% popust. Vstopnica velja le za koncertna večera:

– ANJA STRAJNAR Z AKORDIKO, 24.8.2021, ob 20.00

– RENATA SABLJAK & GORAN RUKAVINA band, 25.8.2021, ob 20.00

 

SPLETNI NAKUP:

 

Nakup vstopnic

Vstopnina: 25 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki.

* * * *

V PRIMERU DEŽJA, BO KONCERT PRESTAVLJEN NA NOVI TERMIN!

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233