Scroll to top

petek, 12. junij, 2020 ob: 19.30 | četrtek, 11. junij, 2020 ob: 19.30

ReCOVER feat. SANJA MLINAR MARIN


"Otvoritveni koncert poletnih glasbenih večerov na Terasi Slamič"


Sanja Mlinar Marin – vokal

Goran Rukavina – el.bas, vokal

Miha Hawlina – saksofon

Davor Herceg – klavir

Žiga Kožar – bobni

Izjemno smo veseli, da vas lahko po dolgih treh mesecih glasbene pavze, prisrčno povabimo na otvoritvena koncerta poletnih glasbenih večerov na Terasi Slamič.

 

Na domači koncertni oder bo kot prvi stopil, umetniški vodja glasbenih večerov v kavarni Slamič, šarmantni in vedno nasmejani, Goran Rukavina, ki nas bo v družbi izvrstne pevke Sanje Mlinar Marin ter glasbenih prijateljev iz zasedbe ReCOVER popeljal v poletni čas z izborom pozitivne, energične »funky soul« glasbe.

 

Celotni potek koncerta bo v skladu z aktualnimi ukrepi za zajezitev širitve okužb z virusom COVID-19.

 

* * *

Sanja Mlinar Marin je velenjska glasbenica, ki je zaradi pevskih nastopov na festivalskih odrih v drugi polovici osemdesetih let že kot deklica doživela izjemno prepoznavnost. Čeprav je svet estrade in pop-kulturni stroj nista obdržala zase, je ostala zavezana glasbi. Danes je iskana pevka, ki veliko snema, nastopa, komponira in poučuje.

 

Člani skupine RECOVER so se začeli sestajati spomladi leta 2011 na pobudo saksofonista Mihe Hawlina. Jedro skupine sestavljajo še pianist Davor Herceg, basist Goran Rukavina in bobnar Žiga Kožar. Vsi po vrsti, izkušeni glasbeniki so se že na prvem sessionu lepo ujeli in odločili, da skupaj nadaljujejo pot v vse smeri. Ravno volja do preigravanja različnih žanrov, jazza, soula, funka, bluesa, etna, popa in rocka, brez podcenjevanja, je temelj sodelovanja. Skupina se je zavestno odločila, da v stalno zasedbo ne vključi električnega kitarista in lahko na ta način oblikuje bolj akustičen zvok. Fantje z veseljem sodelujejo z različnimi kvalitetnimi pevkami in pevci s katerimi lahko vzpostavijo vzajemno, svobodno preigravanje.

 

Vstopnina: 15 EUR

Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.00 – 19.30

Terasa Slamič, kavarna Slamič, Kersnikova 1, 1000 Ljubljana

 

V primeru dežja bo koncert PRESTAVLJEN!

 

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:

Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.

Sponzorji: YAMAHA d.o.o., BENTON d.o.o., M4 Music store

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233