Scroll to top

četrtek, 21. marec, 2024 ob: 19.30

PRIMOŽ GRAŠIČ trio feat. UROŠ PERIČ – 3. koncert


"Jazz blues večer"


Koncert je RPAZPRODAN!

Možen je vpis v čakalni seznam.

 

Primož Grašič – kitara

Goran Rukavina – kontrabas

Gregor Hrovat – bobni

 

GOST VEČERA: UROŠ PERIČ – klavir, vokal

 

Pomladni jazz blues koncert z velikimi slovenskimi jazz imeni.

Primož Grašič virtuoz na kitari, skladatelj, glasbeni aranžer, producent in učitelj, ki je v svoji glasbeni karieri igral in sodeloval z velikimi svetovnimi imeni jazza, ne le v Sloveniji, ampak tudi veliko širše.

Uroš Perić je slovenski glasbenik, ki je postal znan po svojih odličnih interpretacijah skladb Raya Charlesa in glasbe iz zlate dobe bluza, soula in džeza. Kot prvi slovenski pevec je nastopil na prestižnem festivalu džeza v Montreuxu v Švici, na French Quarter Festivalu (FQF) v New Orleansu in na Sweet Auburn Jazz festivalu v Atlanti. Sodeloval je s številnimi tujimi vrhunskimi glasbeniki, med drugim z legendarnima članoma spremljevalne zasedbe RAYA CHARLESA Marcusom Belgravejem in Tonijem Horowitzem, pa tudi s hčerjo Raya Charlesa SHEILO RAY CHARLES, ter kvalitetnimi slovenskimi glasbeniki kot so Primož Grašič, Big Bandom RTV Slovenije in drugimi. Njegovi koncerti so nabiti z energijo, s katero razveseljuje obiskovalce, ki ne ostanejo ravnodušni.

Vstopnina: 25 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC ali SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

  • REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta med 19:00 – 19:30 v kavarni Slamič.

Brezplačna odpoved rezervacije možna do 24 ur pred samim začetkom dogodka.

  • NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233