Scroll to top

torek, 21. marec, 2023 ob: 19.30

PLIŠ – DODATNI KONCERT


"Pop večer"


Aleksandra Ilijevski – vokal

Marko Gregorič – kitara, kontrabas, vokal

Murat – beatbox

Tomaž Gajšt – trobenta, klaviature

 

TOREK, 21.3.2022, ob 19:30 – RAZPRODANO

SREDA, 22.3.2022, ob 19:30 – RAZPRODANO

Nekaj mehkega, prijetnega in toplega je Pliš, glasbena zasedba, ki jo sestavljajo izvrstna vokalistka Aleksandra Ilijevski, navihanec Marko Gregorič na kitari in kontrabasu, Murat kot beatboxer in Tomaž Gajšt na trobenti in klaviaturah. Na prvem albumu Plošča za dve osebi, sta se lestvic visoko oklepali najprepoznavnejši uspešnici Metulji in Raj.

Nase pa opozarjajo tudi z grmado izjemnih priredb najrazličnejših pesmi ter izvrstnimi preprostimi in učinkovitimi videoposnetki na youtubu.

Pesmi oziroma aranžmaji Pliševega repertoarja se rojevajo iz druženja na vajah, veliko je priredb pop in jazz komadov, in nekaj lepih avtorskih komadov, največkrat z glasbo Marka Gregoriča in besedili Roka Vilčnika. Interpretacije preprosto očarajo s svojo duhovitostjo, lahkotnostjo in iskrenostjo.

Vstopnina: 18 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233