Scroll to top

sreda, 7. december, 2022 ob: 19.30

MAYA SAR & Goran Rukavina band


"Pop jazz večer"


Maya Sar – vokal, klavir

Goran Rukavina – kontrabas, el. bas

Adam Klemm – saksofon

Miha Meglič – kitara

Davor Herceg – klavir

Gašper Peršl – bobni

V veliko čast nam je najaviti koncert priznane pevke iz Sarajeva, Maye Sar, ki že nekaj časa živi in deluje v Sloveniji. Ob spremljevalni zasedbi Gorana Rukavine se bo predstavila občinstvu v Slamiču z zimzelenimi uspešnicami, med katere bo vpletla tudi nekaj svojih prelepih avtorskih skladb.

Leta 2005 je diplomirala na Akademiji za glasbo v Sarajevu, na oddelku za klavir, v razredu prof. Svetlane Chlaidze.
Pred začetkom samostojne kariere je bila Maya Sar profesionalna studijski glasbenica, dolgo časa tudi članica skupine Dina Merlina in članica opernega ansambla Narodnega gledališča Sarajevo.

S svojo avtorsko skladbo “Korake ti znam” je sodelovala na Evrovizije 2012 v Bakuju, kjer se je kvalificirala v veliki finale.
Aranžma in produkcijo pesmi je naredil producent Mahir Sarihodžić, pri tem projektu pa je sodelovala s priznanim italijanskim dirigentom in producentom, maestrom Adrianom Penninim, dolgoletnim dirigentom uveljavljenega festivala San Remo.

Njene avtorske pesmi so doslej prevedene v italijanščino, angleščino, francoščino, španščino in makedonščino.

Letos je v Sarajevu prejela prestižno priznanje “Kemal Monteno”, za poseben prispevek k avtorski ustvarjalnosti na področju popularne glasbe.

Vstopnina: 18 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233