Scroll to top

sreda, 13. julij, 2022 ob: 19.30

MARTINA MAJERLE & Goran Rukavina band


" Perfect Rendezvous "


Martina Majerle – vokal

Zvonimir Bajević – trobenta

Mario Ferketin – pozavna

Oliver Ereš – saksofon

Goran Rukavina – kontrabas, kitara

Zlatan Došlić– klavir

Bruno Domiter – bobni

Mojca Rukavina – violina

Martina Majerle je hrvaška pevka, ki je leta 2009 z zasedbo Quartissimo predstavljala Slovenijo na Evroviziji. Kasneje je na tem tekmovanju nastopila še sedem krat, kot spremljevalni vokal slovenskim in hrvaškim predstavnikom.

Teresa Kesovija, Doris Dragović, Massimo, Zdravko Čolič… je le nekaj velikih imen s katerimi Martina redno nastop na velikih koncertih.

Pevko je zelo cenil Oliver Dragojivić s katerim je nastopala tudi na prestižnih odrih kot so Olympija – Paris, Royal Albert Hall- London, ter turnejah po Ameriki in Avstraliji.

 

V letošnjem letu je je svoj izjemen talent predstavili tudi v slovenski oddaji “ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS”. Na terasi Slamič bo tokrat nastopila kot solistka z big band zasedbo Slamič Petit Big band, ki ga sestavlja 9 izbranih glasbenikov iz Slovenije in Hrvaške. Koncert je poimenovala „Perfect Rendezvous“, ki nas bo popeljal v romantični svet poln mediteranskega vzdušja, francoskega šansona in večnih uspešnic zasedbe Vaya con Dios, Lare Fabian, Edit Piaf, Renata Zera…

 

Obeta se nam večer, ki nam bo še dolgo grel srce.

Vstopnina: 18 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233