Scroll to top

torek, 23. junij, 2020 ob: 19.30

MARTINA MAJERLE & Goran Rukavina band


» Perfect Rendezvous »


Martina Majerle – vokal

Zvonimir Bajević – trobenta

Mario Ferketin – pozavna

Miha Hawlina – saksofon

Goran Rukavina – kontrabas, kitara

Miha Meglič – kitara

Davor Herceg – klavir

Žiga Kožar – bobni

Mojca Rukavina – violina

Martina Majerle je hrvaška pevka, ki je leta 2009 z zasedbo Quartissimo predstavljala Slovenijo na Evroviziji. Kasneje je na tem tekmovanju nastopila še sedem krat, kot spremljevalni vokal slovenskim in hrvaškim predstavnikom.

Teresa Kesovija, Doris Dragović, Massimo, Zdravko Čolič… je le nekaj velikih imen s katerimi Martina redno nastop na velikih koncertih.

Pevko je zelo cenil Oliver Dragojivić s katerim je nastopala tudi na prestižnih odrih kot so Olympija – Paris, Royal Albert Hall- London, ter turnejah po Ameriki in Avstraliji.

 

Na terasi Slamič se bo tako prvič predstavila slovenski publiki kot solistka. Koncert je poimenovala „Perfect Rendezvous“  in z 9 člansko zasedbo izbranih glasbenikov, nas bo popeljala v romantični svet poln mediteranskega vzdušja, francoskega šansona in večnih uspešnic zasedbe Vaya con Dios, Lare Fabian, Edit Piaf, Renata Zera…

 

Obeta se nam večer, ki nam bo še dolgo grel srce.

Vstopnina: 17 EUR

Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.00 – 19.30

Terasa Slamič, kavarna Slamič, Kersnikova 1, 1000 Ljubljana

 

Celotni potek koncerta bo v skladu z aktualnimi ukrepi za zajezitev širitve okužb z virusom COVID-19.

 

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:

Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.

Sponzorji: YAMAHA d.o.o., BENTON d.o.o., M4 Music store

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233