Scroll to top

četrtek, 2. september, 2021 ob: 19.30

MARKO ZUPAN sekstet / Večer francoskega jazza2.koncert cikla "LEPO SE JE VRNITI DOMOV" / Večer francoskega jazza

Marko Zupan – flavta

Boris Bizjak – flavta

Tonči Tranfić – klavir

Goran Cetinić – kitara

Piero Malkoč – kontrabas

Boris Žuvela – bobni

Na 2.koncertnem večeru cikla »Lepo se je vrniti domov« bo nastopil slovenski flavtist, ki že leta uspešno deluje v tujini in se s svojim sekstetom prvič predstavlja publiki v Slamiču. Na koncertnem programu bodo dela francoskega jazzovskega mojstra Clauda Bollinga, med drugimi slavna California Suite iz istoimenskega filma, ki je združil filmske zvezde kot so: Alan Alda, Michael Caine, Bill Cosby, Jane Fonda.. Poleg tega so vsestranski glasbeniki pripravili še par glasbenih presenečenj.

 

Flavtist Marko Zupan ima pestro mednarodno kariero kot solist, komorni partner, orkesterski glasbenik, improvizator, aranžer in profesor. Diplomiral je na Akademiji za glasbo v Ljubljani, Parizu in na »Mozarteum« v Salzburgu. Med študijem je postal nagrajenec več slovenskih državnih tekmovanjih kot tudi mednarodnih glasbenih tekmovanj v Trstu (2000, Italija), Picardie (2004, Francija), Beograd (2005, Srbija) in Braunschweig (2011, Nemčija). Njegovo delo kot solo flavtist vključuje orkestre kot so Berliner Symphoniker, Filharmonia Sudecka, Philharmonisches Orchestre des Staatstheaters Cottbus, Evian Festival Orchestra, Mozart Sinfonietta Salzburgu, Neues Kammerorchester Potsdamu, Philharmonie der Nationen in drugi. Od leta 2010 poučuje na Akademiji za glasbo v Splitu, Hrvaška. Kot del svojih pedagoških dejavnosti vodi tečaje flavte po Hrvaški, Bosni, Sloveniji in tudi na Japonskem. Kot solist in komorni glasbenik je nastopal na številnih festivalih. Koncertne dejavnosti ga vodijo po vsej Evropi, ZDA, Japonski, Kitajski, Južni Koreji, Vietnamu in Alžiriji. Je umetniški vodja Mednarodnega glasbenega festivala “Ursus” v Sloveniji. Prisluhnite čarobnemu zvoku flavte v spevnih jazz, in ilmskih melodijah.

Vstopnina: 10 EUR
Koncert je sofinanciran s strani Ministrstva za kulturo RS.

 

NOVO: NAKUP VSTOPNIC možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

 

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC! REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:
e-mail: vstopnice@slamic.si
sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NAKUP DVODNEVNE VSTOPNICE:

Privoščite si dva koncertna večera na Terasi Slamič. Z nakupom paketa vam podarimo 15% popust. Vstopnica velja le za koncertna večera:

– UROŠ PERIČ & Slamič All Stars, 1.9.2021, ob 19.30

– MARKO ZUPAN sekstet, 2.9.2021, ob 19.30

Cena dvodnevne vsotpnice: 30 EUR

 

SPLETNI NAKUP:

 

Nakup vstopnic

 

Vstopnina: 10 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19.

****

V PRIMERU DEŽJA OZ. SLABE NAPOVEDI (mraz oz. hladen večer), SE KONCERT PRESTAVI OZ. ODPADE, ODPOVEMO GA NAJKASNEJE DO 17. ure na dan koncerta.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233