Scroll to top

sreda, 17. julij, 2024 ob: 19.30

MARKO TOLJA trio / KONCERT BO NA TERASI SLAMIČ


"GALA zaključni koncert sezone"


KONCERT BO NA TERASI SLAMIČ

MARKO TOLJA – vokal

Ivo Popeskić – klavir

Henry Radanović – kontrabas

Gala zaključni koncert sezone 2023/2024 v polnem pomenu besede. Znani hrvaški pevec, ljubljenec publike prihaja ponovno na Teraso Slamič.

Prepustite se brezčasni glasbi v stilu Franka Sinatre.

***

MARKO TOLJA se je rodil 3. julija 1984 na Reki. Izdal je 7 albumov in je dobitnik 5 porinskih nagrad in več festivalskih nagrad: Splitski festival, Festival Zagreb, MIK. Nastopal je v znani hrvaški oddaji “Zvezde pojejo”, kjer je po zmagi postal član žirije. Tekmoval je in zmagal v oddaji “Dancing with the Stars”.

Kot enega svojih najljubših koncertov vedno izpostavlja nastop z Oliverjem Dragojevićem v prestižni londonski dvorani Royal Albert Hall.

Imel je glavno vlogo v muzikalu »Za dobra stara vremena«, igral je tudi v filmu »Lea in Darija« Branka Ivande, za katerega je zapel tudi naslovno pesem.

 

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite na slavnostnem gala zaključku sezone 2023/2024, v kateri smo uspešno izpeljali 61 koncertov.

 

Koncert sofinancira Mestna občina Ljubljana, MOL

Vstopnina: 30 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC ali SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

  • REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta med 19:00 – 19:30 v kavarni Slamič.

Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 24 ur pred samim začetkom dogodka.

  • NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233