Scroll to top

sreda, 11. avgust, 2021 ob: 20.00

JURE PUKL KVARTET / 1.koncert cikla LEPO SE JE VRNITI DOMOV«


»Balads, Blues & Bossa's «


Jure Pukl – saksofon

Renata Chicco – klavir

Robert Jukič – kontrabas

Howard Curtis – bobni

Jure Pukl je eden najbolj ustvarjalnih saksofonistov mlajše slovenske jazz generacije. Prejemnik nagrade Prešernovega sklada (2015) je študiral na Dunaju, v Haagu, na Berklee College of Music (z mojstri, kot so Joe Lovano in George Garzone) in dokončal magistrski študij na Glasbeni akademiji v Gradcu.

Puklova mednarodna uspešna pot ga uvršča v sam vrh glasbene ustvarjalnosti, zato nastopa na festivalih v mestih, kot so Pori, Moers, Moskva, Kairo, Santiago de Chile, Dunaj, Berlin, Tokio, ali klubov Blue Note, Jazz Standard, The Jazz Gallery, The Vortex, Porgy & Bess ali Bimhuis. Sodeluje z umetniki širokega glasbenega razpona – Vijay Iyer, Darius Jones, Esperanza Spalding, George Lewis, Nasheet Waits, Dave Liebman, Han Bennink, Gerald Cleaver, Joel Ross, E. J. Strickland, Jeff Tain Watts so samo nekateri od njih. Pukl je dejaven tudi kot pedagog, producent in organizator ter s svojo Kreativno Jazz Kliniko Velenje navdihuje stotine mladih glasbenikov po svetu.

 

Za koncert na Terasi Slamič je sestavil res izjemno mednarodno zasedbo glasbenikov. Na repertoarju bodo poletne melodije, balade, bossa nove in blues standardi.

 

Vstopnina: 20 EUR

Koncert je sofinanciran s strani Ministrstva za kulturo RS.

 

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:

e-mail: vstopnice@slamic.si

sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NOVO: NAKUP VSTOPNIC možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

 

SPLETNI NAKUP VSTOPNIC:

 

Nakup vstopnic

 

 

Vstopnina: 20 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki.

* * * *

V PRIMERU DEŽJA, BO KONCERT PRESTAVLJEN NA NOVI TERMIN!

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233