Scroll to top

sreda, 6. december, 2023 ob: 19.30

Joe Fiedler quartet


"Jazz večer"


Joe Fiedler – pozavna
Konstantinos Bouvaris – kitara
Goran Rukavina – bas kitara
Luis Oliveira – bobni

 

Joe Fiedler, pozavnist ter svetovno priznani glasbeni režiser in producent slavne otroške oddaje Sesame Street, nominiran za EMMY, PRVIČ v Sloveniji!

Njegova glasba poudarja obsežen glas pozavne, bogato interpretativne aranžmaje. Joe Fiedler je študiral na Allegheny College in Univerzi v Pittsburghu, preden je postal svetovno iskani pozavnist. Kot redni sodelavec big bendov je nastopal na posnetkih, kot so Maria Schneider, Chico O’Farrill, Mingus Big Band, Andrew Hill, Jason Lindner, Dafnis Prieto, Kenny Wheeler, Satoko Fujii, Miguel Zenón in mnogi drugi.

V manjših zasedbah je Fiedler znano ime na področju salse in latinsko ameriških stilih, nastopa s Celio Cruz, Eddiejem Palmierijem, Williejem Colonom, Ralphom Irizarryjem in drugimi večjimi izvajalci.

Njegove pop zasluge vključujejo Jennifer Lopez, Marc Anthony, Wyclef Jean, The Four Tops, Melba Moore in Lesley Gore.

V svetovno uveljavljeni glasbeni reviji DownBeat, so njegove skladbe opisali kot: “raznoliko estetiko” glasbe, v kateri Fiedler združuje “elemente funka, rocka, free-jazza in neworleanške polifonije v močno mešanico, ki daje globino in teksturo lahkotnim kompozicijam.”

 

Vabljeni na jazz večer svetovnega merila!

 

 

 

Vstopnina: 20 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC ali SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

  • REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta med 19:00 – 19:30 v kavarni Slamič.

  • NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233