Scroll to top

sreda, 23. junij, 2021 ob: 20.00

JANA ŠUŠTERŠIČ & Slamič stars


"Soul večer"


RAZPRODANO

Jana Šušteršič – vokal, klavir

Adam Klemm – saksofon

Nejc Škofič – klavir

Miha Meglič – kitara

Goran Rukavina – el.bas

Žiga Kožar – bobni (torek, 22.6.)

Gašper Peršl – bobni (sreda, 23.6.)

Jana Šušteršič (1985) je odraščala v Sloveniji, Libiji in Srbiji. Pri samo sedemnajstih letih se je vpisala na Fakulteto za glasbo – smer klavir. Študij je nato nadaljevala na prestižnem Berklee Collage of Music, Boston, kjer je bila prav zaradi njenega izjemnega talenta ves čas študija tudi štipendistka s strani univerze. V času študija je imela priložnost nastopiti  z nekaterimi najslavnejšimi glasbeniki na svetu kot so Placido Domingo, John Oats, Valerie Simpson, Amraham Laboriel.

Leta 2014 je diplomirala in se vrnila nazaj v Slovenijo. Medijsko še vedno odmeva njena zmaga v oddaji »Slovenija ima talent«, kjer je svoj pevski talent predstavila tudi širši publiki. Od takrat uspešno nastopa širom Slovenije in drugje. Jana je bila tudi izbrana za asistentko na Evropski podružnici Berklee College of Music (Berklee Valencia Camus), kjer je odkrila še en svoj talent – talent za odličnega glasbenega pedagoga.

Vzemite si čas in prisluhnite izbranim svetovnim uspešnicam soul glasbe, repertoarju, v katerem bo Jana predstavila svojo izjemno širino glasu in nam skupaj z glasbeniki pripravila nepozabni koncertni večer na Terasi Slamič.

 

Število je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice lahko nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

NOVO:

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

 

 

Vstopnina: 20 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki.

Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam. 

 

** Prav za vas, draga publika, bomo v primeru večjega zanimanja z vaše strani, organizirali tudi HITRO TESTIRANJE, ki bo na voljo NA DAN KONCERTA, od 19.ure dalje, v prostorih Slamič d.o.o., Kersnikova 1, Lj.

Po opravljenem testu boste s strani pooblaščenega zdravstvenega tehnika prejeli dokazilo/izvid o opravljenem testu. Zato ne čakajte v nepreglednih vrstah na tedensko testiranje!

Pridite k nam, obiščite koncert in mimogrede opravite tudi testiranje!

 

Za testiranje je potrebna predhodna prijava: vstopnice@slamic.si

* * * *

V PRIMERU DEŽJA, BO KONCERT PRESTAVLJEN NA NOVI TERMIN!

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233