Scroll to top

sreda, 16. marec, 2022 ob: 19.30 | petek, 18. marec, 2022 ob: 19.30

JANA ŠUŠTERŠIČ & ReCover


OTVORITVENI KONCERT SEZONE


Jana Šušteršič – vokal, klavir

Miha Hawlina – saksofon

Nejc Škofič – klavir

Miha Meglič – kitara

Goran Rukavina – el.bas

Žiga Kožar – bobni

 

SREDA, 16.3.2022, ob 19.30 – RAZPRODANO / možen vpis v čakalni seznam

PETEK, 18.3.2022, ob 19.30 – RAZPRODANO / možen vpis v čakalni seznam

KONČNO je prišel čas, ko bo oder Rdeče dvorane Slamič po daljšem premoru ponovno zaživel. Za otvoritveni koncert nove sezone smo izbrali energično, pozitivno in nadvse vrhunsko zasedbo Slamič stars, pod vodstvom umetniškega vodja glasbenih večerov v Slamiču, Gorana Rukavine. Tokrat se bo zasedba predstavila z izjemno pevko Jano Šušteršič.

Jana Šušteršič (1985) je odraščala v Sloveniji, Libiji in Srbiji. Pri samo sedemnajstih letih se je vpisala na Fakulteto za glasbo – smer klavir. Študij je nato nadaljevala na prestižnem Berklee Collage of Music, Boston, kjer je bila prav zaradi njenega izjemnega talenta ves čas študija tudi štipendistka s strani univerze. V času študija je imela priložnost nastopiti  z nekaterimi najslavnejšimi glasbeniki na svetu kot so Placido Domingo, John Oats, Valerie Simpson, Amraham Laboriel.

Leta 2014 je diplomirala in se vrnila nazaj v Slovenijo. Medijsko še vedno odmeva njena zmaga v oddaji »Slovenija ima talent«, kjer je svoj pevski talent predstavila tudi širši publiki. Od takrat uspešno nastopa širom Slovenije in drugje. Jana je bila tudi izbrana za asistentko na Evropski podružnici Berklee College of Music (Berklee Valencia Camus), kjer je odkrila še en svoj talent – talent za odličnega glasbenega pedagoga.

***

Vzemite si čas in prisluhnite izbranim svetovnim uspešnicam soul glasbe, repertoarju, v katerem bo Jana predstavila svojo izjemno širino glasu in nam skupaj z glasbeniki pripravila nepozabni otvoritveni koncert nove glasbene sezone v Slamiču.

 

 

Vstopnina: 18 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC Jana Šušteršič

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233