Scroll to top

sreda, 10. april, 2024 ob: 19.30

JANA ŠUŠTERŠIČ & Goran Rukavina kvintet – 2.koncert


"Blues večer"


Jana Šušteršič – vokal

Goran Rukavina – el,bas, vokal

Primož Fleischamnn – saksofon

Gašper Kržmanc – kitara

Aleš Ogrin – klavir

Žiga Kožar – bobni

Prisrčno vabljeni na pravi butični blues koncert z vrhunsko zasedbo!

 

Jana Šušteršič (1985) je odraščala v Sloveniji, Libiji in Srbiji. Pri samo sedemnajstih letih se je vpisala na Fakulteto za glasbo – smer klavir. Študij je nato nadaljevala na prestižnem Berklee Collage of Music, Boston, kjer je bila prav zaradi njenega izjemnega talenta ves čas študija tudi štipendistka s strani univerze. V času študija je imela priložnost nastopiti  z nekaterimi najslavnejšimi glasbeniki na svetu kot so Placido Domingo, John Oats, Valerie Simpson, Amraham Laboriel.

Leta 2014 je diplomirala in se vrnila nazaj v Slovenijo. Medijsko še vedno odmeva njena zmaga v oddaji »Slovenija ima talent«, kjer je svoj pevski talent predstavila tudi širši publiki. Od takrat uspešno nastopa širom Slovenije in drugje. Jana je bila tudi izbrana za asistentko na Evropski podružnici Berklee College of Music (Berklee Valencia Camus), kjer je odkrila še en svoj talent – talent za odličnega glasbenega pedagoga.

Vstopnina: 23 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC ali SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

  • REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta med 19:00 – 19:30 v kavarni Slamič.

Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 24 ur pred samim začetkom dogodka.

  • NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233