Scroll to top

sreda, 8. maj, 2024 ob: 19.30

HELP! A BEATLES TRIBUTE


"Večer posvečen legendarni skupini THE BEATLES"


KONCERT JE RAZPRODAN – možen je vpis v čakalni seznam

 

Matic Pelcel – vokal, kitara (John Lennon)

Žiga Stanonik – vokal, kitara (George Harrison)

Gašper Oblak – vokal, bobni (Ringo Starr)

Ernie Mendillo – vokal, bas kitara (Paul McCartney)

HELP! Beatles Tribute so ena najbolj vznemirljivih glasbenih zasedb, ki danes izvajajo glasbo Beatlov s skoraj 500 nastopi v 18 državah v Evropi: Nemčija, Švica, Avstrija, Rusija, Španija, Nizozemska, Italija, Slovaška, Poljska, Francija, Slovenija , Hrvaška, Anglija, Finska, Švedska, Norveška, Grčija in Belgija…

Svetovno uveljavljena zasedba HELP! A Beatles Tribute prihaja ponovno na oder Rdeče dvorane Slamič. Prisluhnite zimzelenim uspešnicam legendarne skupine The BEATLES, kot so “Hey Jude”, “Yesterday”, “She Loves You”, “Help!”, “I Want To Hold Your Hand”, “Let It Be” in mnoge, mnoge druge.

Energični nastop skupine vključuje tudi originalne kostume in inštrumente, ki dajejo ljudem občutek, da so dejansko na koncertu Beatlov.

Prisrčno vabljeni!

 

 

Vstopnina: 20 EUR

Za vpis v ČAKALNI SEZNAM nam prosim pišite na: vstopnice@slamic.si

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233