Scroll to top

sreda, 29. september, 2021 ob: 19.30

PRIMOŽ GRAŠIČ TRIO feat. GAŠPER BERTONCELJ


Cikel koncertov "Lepo se je vrniti domov"


"Jazz večer"

Gašper Bertoncelj – bobni

Primož Grašič – kitara

Blaž Jurjevčič – klavir

Goran Rukavina – kontrabas

 

 

Gašper Bertoncelj je mednarodno priznan glasbenik – bobnar. Zadnjih 20 let redno nastopa po vsej Evropi in Ameriki, kjer ga poznajo po njegovi muzikalnosti, živahnem »groovu« in pozitivnem odnosu do glasbe.

Veliko let je živel v Izraelu, letos poleti pa se je z družino preselil nazaj v domovino.

Glasbena pot ga je najprej peljala v Avstrijo, kjer je študiral na Brucknerjevi Univerzi v Linzu pod vodstvom Douga Hammonda, potem pa v New York, kjer je pod nadzorom strokovnjakov kot so Victor Lewis, Billy Drummond, Andy Watson in John Patitucci prejel naziv Master of Arts na The City College of New York.

Gašper je sodeloval pri številnih snemanjih in nastopih kot spremljajoči glasbenik, predstavlja pa se tudi kot skladatelj, aranžer in producent v projektih ki jih vodi: „CAUTION! Hard Hat Area!“ (2008 Arabesque Records, NY), „The Swingers of Jazz“ (2008 Goga Muzika, SLO), „The Swingers of Jazz: Gasper’s Back in Town“ (2012 Arabesque Records, NY) in novi CD „Dreamin’ with G“ (2021 Klopotec, SLO). Glasba iz teh zgoščenk se predvaja po celem svetu in prejema odlične odzive.

 

Ne zamudite veselega in živahnega jazz večera v družbi izbranih glasbenikov!

 

Koncert bo izveden v sklopu cikla »Lepo se je vrniti domov«, ki ga sofinancira Ministrstvo za Kulturo Republike Slovenije.

 

NAKUP VSTOPNIC je možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

 

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:
e-mail: vstopnice@slamic.si
sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

 

SPLETNI NAKUP:

 

Nakup vstopnic

 

 

Vstopnina: 15 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti v Rdeči dvorani Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19.

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233