Scroll to top

sreda, 4. september, 2019 ob: 20.00

GABI NOVAK & MATIJA DEDIĆ TRIO


Ekskluzivni otvoritveni koncert sezone


GABI NOVAK – vokal

Matija Dedić – klavir

Goran Rukavina – kontrabas

Tonči Grabušič – bobni

Gabi Novak, ki velja za eno najboljših vokalnih interpretk nekdanje Jugoslavije, je sprva prepevala jazz, pozneje pa se je predala šansonu in popularnim skladbam; zlasti pa je blestela v pesmih, ki jih je zanjo pisal soprog Arsen Dedič.

Matija Dedić je prav gotovo glavni adut hrvaških jazzistov. Od leta 1998, ko je izšel njegov debitantski album Octopussy, posega po najvišjih glasbenih priznanjih. Za seboj ima že pestro glasbeno kariero, ki jo bogati sodelovanje z najimenitnejšimi imeni svetovne jazz scene. Za Matijev izreden glasbeni talent pa gre najbrž “kriviti” tudi legendarna starša, Gabi Novak in Arsena Dedića.

Vstopnina: 20 EUR

Rezervacija vstopnic oz.miz: vstopnice@slamic.si
Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.30 dalje.
TERASA SLAMIČ, kavarna Slamič, Kersnikova ul.1, 1000 Ljubljana
V primeru slabega vremena bo koncert v Rdeči dvorani Slamič.

 

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:

Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.

Sponzorja: YAMAHA d.o.o. in BENTON d.o.o

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233