Scroll to top

sreda, 18. september, 2019 ob: 20.00

ERVIN BAUČIČ & Goran Rukavina blues band


Blues večer


Ervin Baučič – vokal
Danko Kriznarić – klavir, hammond
Bruno Mičetić – kitara
Goran Rukavina – el.bas
Marko Lazarić – bobni

Ervin Baučić, hrvaška medijska zvezda, ki navdušuje na gledaliških in glasbenih odrih doma in po svetu, se v letošnji sezoni ponovno vrača na oder Rdeče dvorane Slamič. Do sedaj smo mu lahko prisluhnili na evergreen večeru, dalmatinskem večeru, tokrat pa nam bo z spremljevalno blues zasedbo, vodje glasbenih večerov v Slamiču, Goranom Rukavina, predstavil svojo omiljeno glasbeno zvrst in to je blues s pridihom rocka.

Ervin Baučić, tenorist, je zaposlen v Zagrebškem mestnem gledališču “Komedija”. Od leta 2000 nastopa v najrazličnejših predstavah od rock opere “Jesus Christ Superstar”, “Briljantina”, “Mamma Mia”, “Posudi mi tenor” do klasične “Aide”, “Operetni express”…Kot solist veliko nastopa z Big Bandom HRT, Tamburaškim orkestrom HRT, Zagrebško Filharmonijo… Na televezijskih ekranih navdušuje v oddaji “Zvijezde pjevaju” (že 6. sezono) in v oddaji “Evergreen”, je soustanovitelj priznane dalmatinske klape “Puntari”, ki velja za eno izmed najboljših klap na Hrvaškem.

Vstopnina: 15 EUR

Rezervacija vstopnic oz.miz: vstopnice@slamic.si
Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.30 dalje.

TERASA SLAMIČ, kavarna Slamič, Kersnikova ul.1, 1000 Ljubljana.
V primeru slabega vremena bo koncert v Rdeči dvorani Slamič.

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:
Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.
Sponzorja: YAMAHA d.o.o. in BENTON d.o.o.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233