Scroll to top

torek, 6. julij, 2021 ob: 20.00

ELVIS STANIĆ GROUP


Etno jazz večer


ODPOVEDANO

Elvis Stanić – kitara, harmonika

Alba Nacinovich – vokal

Primož Fleischman – saksofon

Maasej Kovačević – klavir

Goran Rukavina – el.bas

Branimir Gazdik – bobni

Elvis Stanić je svetovno uveljavljeni jazz kitarist, multiinstrumentalist in največkrat nagrajeni hrvaški jazz skladatelj. Je vodja jazz zasedbe «Elvis Stanić Group», katera je znana po tem, da odlično prepleta mediteranske melodije z latino ritmi in jazz stilom. Kot skladatelj, Elvis Stanić, raziskuje tradicionalno hrvaško glasbo, jo povezuje z raznoliko svetovno tradicijo in tako ustvarja novo in še neslišano zvrst.

Elvis Stanić je prejel številne državne in mednarodne nagrade.  Prejel je 15 Porin nagrad (hrvaška glasbena nagrada), 7 nagrad Hrvaške glasbene unije ter bil častno odlikovan s strani hrvaškega predsednika za posebne dosežke v kulturi.

 

POMEMBNO OBVESTIILO: Koncert je zaradi višje sile, ODPOVEDAN!

Hvala za razumevanje.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233