Scroll to top

sreda, 13. november, 2019 ob: 20.00

DIXIE ŠOK


"Dixieland večer"


Iztok Pečar – klarinet

Rok Nemanič – trobenta

Matija Mlakar – pozavna

Samo Glavan – banjo / vokal

Aljoša Struga – kontrabas

Miha Recelj – bobni

DIXIE ŠOK BAND je šest članska skupina prekaljenih glasbenikov, ki igra legendarno, veselo, zabavno dixieland glasbo za poslušalce vseh starosti. To je glasba, ki prihaja iz mesta New Orleans na jugu ZDA, kjer se je rodila v začetku 20. stol. Najpopularnejši predstavnik te glasbene zvrsti je bil trobentač in pevec Louis Armstrong.

Skupina obstaja že nekaj let in v tem času so nastopali že na mnogih koncertih, otvoritvah likovnih razstav, promocijah in drugih kulturno – zabavnih prireditvah.

Vstopnina: 15 EUR

Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.30 – 20.00
Rdeča dvorana Slamič, Kersnikova ul.1, 1000 Ljubljana.

 

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:
Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.
Sponzorji: YAMAHA d.o.o., BENTON d.o.o., M4 Music store

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233