Scroll to top

sreda, 9. oktober, 2019 ob: 20.00

BRANIMIR GAZDIK QUARTETT / ODPOVEDANO


"Jazz večer"


ODPOVEDANO

Branimir Gazdik – bobni (HR)

Lenart Krečič – saksofon (SLO)

Maasej Kovačević – klaviature (HR)

Vedran Ružić – bas kitara (HR)

 

Glasba, ki jo izvaja zasedba enega izmed najboljših jazz bobnarjev na hrvaškem, Branimirja Gazdika, je sinergija različnih glasbenih stilov. (funk, latino, swing, etno glasba).

Branimir Gazdik je član številnih jazz zasedb (Matija Dedić, Elvis Stanić, Zvjezdan Ružić), prav tako pa je s svojim pianistom, Maasejem Kovačevićem, stalni član spremljevalnih zasedb hrvaških estradnikov, med katerimi je tudi Gibonni.

Kvartet dopolnjujeta, slovenski virtuoz na saksofonu Lenart Krečič, ki je že nekajkrat navdušil občinstvo v Slamiču, ter vsestranski umetnik, basist in slikar, Vedran Ružić.

 

Glavni sponzor koncerta: LUKEM d.o.o.

Vstopnina: 15 EUR

Rezervacija vstopnic oz. miz: vstopnice@slamic.si

 

Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.30 – 20.00
Rdeča dvorana Slamič, Kersnikova ul.1, 1000 Ljubljana.

 

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:
Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.
Sponzorji: YAMAHA d.o.o., BENTON d.o.o., M4 Music store

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233