Scroll to top

torek, 14. september, 2021 ob: 19.30

BOSSA DE NOVO


Bossa nova večer


Primož Vitez – vokal

Aljoša Kosor – kitara

Marko Gregorič – kontrabas

Mitja Vrhovnik Smrekar – tolkala

Sergej Ranđelović – tolkala

Bossa de novo je komorna džezovska skupina, edina slovenska zasedba, ki se ukvarja z brazilskimi glasbenimi izrazi. V ospredju njenega zanimanja je baladni džez, bossa nova, zmes afrobrazilskih glasbenih tradicij (samba) ter cool jazz z zahodne ameriške obale.

Njihove skladbe zvenijo obenem daleč in blizu, so tuje in domače, narejene iz brazilskih harmonij, slovenskega domotožja in starih slovanskih glasov. Pesmi največjih brazilskih skladateljev popularne glasbe se prepletajo z znanimi, nemara tudi pozabljenimi napevi iz našega sveta.

Zasedba je posnela svoj peti album in se tako na Teraso Slamič vrača z osveženim programom in predstavitvijo nove zgoščenke. Slišali bomo nekaj novih predelav nesmrtnih skladb iz zakladnice brazilske, italijanske, angleške, bosanske in slovenske glasbe, nekaj izvirnih kompozicij, seveda pa tudi uspešnice s preteklih plošč.

 

NOVO: NAKUP VSTOPNIC možen tudi z bonom BON21. Za vse informacije glede unovčitve bona BON21, nam pišite na vstopnice@slamic.si ali pokličite na 040 828 496.

 

OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC! REZERVACIJE VSTOPNIC sprejemamo na:
e-mail: vstopnice@slamic.si
sms: tel. 040 828 496

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje pri vhodu na TERASO SLAMIČ.

 

NAKUP DVODNEVNE VSTOPNICE:

Privoščite si dva koncertna večera na Terasi Slamič. Z nakupom paketa vam podarimo 20% popust. Vstopnica velja le za koncertna večera:

– BOSSA DE NOVO, 14.9.2021, ob 19.30

– TEDI SPALATO & Goran Rukavina band, 15.9.2021, ob 19.30

Cena dvodnevne vstopnice: 32 EUR

 

SPLETNI NAKUP:

 

Nakup vstopnic

 

 

Vstopnina: 20 EUR

POMEMBNO OBVESTILO

Vsi koncerti na terasi Slamič bodo izvedeni z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse obiskovalce kot tudi nastopajoče.

Udeležba na koncertu je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19.

****

V PRIMERU DEŽJA OZ. SLABE NAPOVEDI, SE KONCERT PRESTAVI OZ. ODPADE, ODPOVEMO GA NAJKASNEJE DO 17. ure na dan koncerta.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233