Scroll to top

torek, 25. maj, 2021 ob: 20.00

Bossa de Novo


Spletni koncert iz Rdeče dvorane Slamič


Primož Vitez – vokal

Aljoša Kosor – kitara

Marko Gregorič – el.bas

Mitja Vrhovnik Smrekar – tolkala

 

V Slamiču se trudimo biti aktivni in ustvarjalni še naprej in tako vas ponovno vabimo, da se nam pridružite v spletni Rdeči dvorani.

Tokrat bo prav za vas na oder stopila priljubljena zasedba Bossa de novo.

 

Bossa de novo je komorna džezovska skupina, edina slovenska zasedba, ki se ukvarja z brazilskimi glasbenimi izrazi. V ospredju njenega zanimanja je baladni džez, bossa nova, zmes afrobrazilskih glasbenih tradicij (samba) ter cool jazz z zahodne ameriške obale.

Njihove skladbe zvenijo obenem daleč in blizu, so tuje in domače, narejene iz brazilskih harmonij, slovenskega domotožja in starih slovanskih glasov. Pesmi največjih brazilskih skladateljev popularne glasbe se prepletajo z znanimi, nemara tudi pozabljenimi napevi iz našega sveta. 

 

Vzemite si čas zase in prisluhnite ter uživajte v prelepi glasbi, bossa nove. Ne bo vam žal!

 

Ker si želimo, da si za ogled koncerta sami izberete svoj pravi trenutek, je ogled možen še nadaljnjih 30 ur po premieri.

 

* * *

 

V času, ko je kultura stisnjena v najtemnejši kot, si v Slamiču prizadevamo, da ponudimo tudi v teh težkih časih za glasbenike možnost nastopanja. Z nakupom vstopnice in ogledom koncerta nam tako pomagate, da nadaljujemo 10 letno predano tradicijo glasbenega programa, ki ga v Slamiču izvaja Kulturni zavod Zlata struna pod vodstvom Gorana in Mojce Rukavina.

 

Ker vemo, da nam želite pomagati, in smo vam za to neizmerno hvaležni, smo posodobili plačni sistem vstopnic in ga poimenovali SOLIDARNOSTNI SISTEM VSTOPNIC.

Tako lahko sami glede na vaše želje in možnosti izberete ceno vstopnice.

BELA vstopnica: 10 EUR

RDEČA vstopnica: 15 EUR (10 EUR + 5 EUR donacije)

ZLATA vstopnica: 20 EUR (10 EUR + 10 EUR donacije)

 

POMEMBNO OBVESTILO:

V primer težav s plačilom, vas prosimo, da nam pošljete sporočilo na vstopnice@slamic.si ali nas pokličete na 040 828 496 – Mojca

 

Tako zelo enostavno je uživati ​​v Slamičevi koncertni izkušnji doma:

 

  1. ZA NAKUP VSTOPNIC  kliknite na gumb BUY/KUPI
  2. USTVARITE svoj UPORABNIŠKI RAČUN (SIGN UP) za dostop do video portala Dacast, ki ga uporabljamo za predvajanje koncertov iz Slamiča.
  3. IZBERITE svojo vstopnico (SOLIDARNOSTNI SISTEM VSTOPNIC). Plačilo je možno s kreditno kartico.
  4. Na svoj e-mail naslov boste prejeli potrdilo o plačilu, preko svojega uporabniškega računa pa boste lahko dostopali do ogleda. Ogled koncerta bo možen še 30 ur po premieri.
  5. ZA PONOVNI VPIS in OGLED KONCERTA ponovno kliknite na GUMB/ BUY in se vpišite s svojim že ustvarjenim uporabniškim računom (LOG IN).
  6. KONCERT se bo pričel predvajati avtomatično ob uri premiere.
  7. Vse to seveda deluje na vseh računalnikih, tablicah, pametnih telefonih, kjer ste prijavljeni v svoj uporabniški račun.

 

Dodatne informacije:

  • Preko svojega uporabniškega računa lahko kasneje dostopate do novih koncertnih vsebin, ki jih bomo za vas pripravili v Slamiču. Račun pa lahko kadarkoli enostavno zaprete oz. izbrišete.
  • PREVERITE in zagotovite si dobro internetno povezavo!
  • V primeru slabšega internetnega signala, predlagamo, da vzpostavite internetno povezavo preko mobilnih podatkov.

 

V primeru, da potrebujete tehnično pomoč, vam bomo z veseljem pomagali. Pišite nam na vstopnice@slamic.si ali nas pokličite na 040 828 496 – Mojca

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233