Scroll to top

sreda, 16. november, 2022 ob: 19.30

BORUT BUČAR & Primož Grašič kvartet


"Jazz večer"


BORUT BUČAR – klarinet

Primož Grašič – kitara

Blaž Jurjevčič – klavir

Goran Rukavina – kontrabas

Bruno Domiter- bobni

BORUT BUČAR klarinetist, rojen 1935, izhaja iz znane ljubljanske glasbene družine. Že med šolanjem v Ljubljani se je “okužil” z jazzom in “okužba” še vedno traja. V svoji dolgi karieri je sodeloval ali vodil številne bande, od triov do big bandov, morda najbolj znano je sodelovanje v Green Town Jazz Bandu, katerega je ustanovil l. 1981. Umetniška pot ga je vodila po skoraj celi Evropi, ZDA, kamor je kot prvi (takrat še) jugoslovanski glasbenik popeljal Green Town Jazz Band. In potem še šestnajstkrat (!)
Jazz, ki mu s svojim tehničnim mojstrstvom, plemenitim tonom in pretanjenim muzikalnim občutkom daje glas Borut “Bodo” Bučar, ni namenjen iskanju novih izrazov za vsako ceno, temveč živi svoje življenje, od globoko doživetih balad, do izbruhov strasti in dramatičnih robov, nihanju življenja. Temu nihanju je Borut Bučar predan skozi vso svojo glasbeno kariero in nam ga ponuja v razkošnem izobilju.
V družbi izvrstnih jazz glasbenikom nas bo Borut Bučar popeljala v svet vesele swing jazz glasbe in predstavil svojo novo zgoščenko.
Vstopnina: 18 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233