Scroll to top

sreda, 4. december, 2019 ob: 20.00

ANA SOKLIČ z zasedbo


"Soul jazz večer"


Ana Soklič – vokal

Anže Vrabec  – klavir

Erik Čebokli – bas

Vid Ušeničnik – bobni

Bojan Simončič – kitara

Glasbenica in avtorica Ano Soklič velja za izjemno rahločutno interpretinjo. Leta 2014 je razprodala samostojni koncert na festivalu Veneto Jazz v Veneziji, ob boku svetovno priznanih glasbenikov, kot so Keith Jarred, Cassandra Wilson ter Chick Corea. Leta 2017 je nastopala v Dubaju, Neaplju, vMonacu in s svojimi skladbami s simfoničnim orkestrom Marco Polo nastopila v amfiteatru v Lignanu. Pela je tudi z znamenitim gospel zborom Harlem gospel choir iz New Yorka, lani pa je z Big Bandom HRT razprodala samostojni koncert v Zagrebu.

 

Za seboj ima nastope s plesnim in simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, kakor tudi več koncertov v manjši zasedbi. Ti koncerti so ji najljubši, saj je stik s publiko najbolj pristen in intimen. V njenem repertoarju najdemo velika imena na področju jazza, soula, bluesa, glasbe, ki “pripoveduje”. Ne podcenjuje niti popa, za katerega meni, da ravno tako kot ostali žanri, zahteva in omogoča vokalistu vsebinsko in angažirano interpretacijo. Kot avtorica želi ljudem prikazati kraje, katerih ljudje ne pričakujejo, sama temu pravi popolna svoboda izražanja.

 

Glasba je za Ano način življenja, prednost daje igranju in petju v živo, kjer ni prostora za manipuliranje, saj vsa moč interpretacije pride neposredno do poslušalca.

 

Vstopnina: 15 EUR

Rezervacija vstopnic: vstopnice@slamic.si

Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.30 – 20.00
Rdeča dvorana Slamič, Kersnikova 1, 1000 Ljubljana

 

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:

Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.

Sponzorji: YAMAHA d.o.o., BENTON d.o.o., M4 Music store

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233