Scroll to top

sreda, 12. februar, 2020 ob: 19.30

ALEKSANDRA BIJELIĆ ALEKSIJEVIĆ & Primož Grašič kvartet


"Valentinov jazz večer"


RAZPRODANO

Aleksandra Bijelić Aleksijević (RS) – vokal

Ivan Aleksijević (RS) – klavir

Primož Grašič (SLO) – kitara

Goran Rukavina (SLO/HR) – kontrabas

Bruno Domiter (SLO) – bobni

 

SREDA, 12.02.2020, ob 19.30 – RAZPRODANO, možen vpis v čakalni seznam

Aleksandra Bijelić Aleksijević se kot pevka vse bolj uveljavlja v Evropi. Veliko nastopa z Big bandom Radiotelevizije Srbija in Beograjskim dixieland orkestrom. Ima tudi svoj kvintet Alex & The Fergusons. Sicer pa deluje kot studijska glasbenica, posnela je vrsto spremljevalnih linij za velika imena pop in rock glasbe, njen vokal slišite tudi v animiranih risankah, reklamah in televizijskih nadaljevankah.

S svojim žametnim glasom in njenim lahkotnim muziciranjem že nekaj let zapovrstjo navdušuje tudi občinstvo v Rdeči dvorani Slamič. Njen izbor jazz standardov, evergreenov, ter svetovnih pop uspešnic v jazz preobleki poboža in navdihne prav vsakega posameznika.

Nastopila bo ob spremljavi tria kitarista Primoža Grašiča, v katerem sta še kontrabasist Goran Rukavina in bobnar Bruno Domiter. Spremljal jo bo še njen mož Ivan Aleksijević, ki velja za enega najboljših srbskih jazzovskih pianistov.

 

 

Vstopnina: 15 EUR

Rezervacija vstopnic in informacije: vstopnice@slamic.si

 

Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.00 – 19.30
Rdeča dvorana Slamič, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana

 

Sponzorji koncertov v kavarni Slamič:
Zlati sponzor: LUKEM d.o.o.
Sponzorji: YAMAHA d.o.o., BENTON d.o.o., M4 Music store

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233