Scroll to top

sreda, 15. marec, 2023 ob: 19.30

AKORDIKA – RAZPRODANO


"Večer muzikalov"


Anja Strajnar – vokal

Klemen Smolej – kitara

Aleš Zorec – bobni

Matija Mlakar – pozavna

Blaž Pahor – klavir

David Mozetič – saksofon, flavta

Ilj Pušnik – bas kitara, kontrabas

Akordika je ena prvih zasedb pri nas, ki se ukvarja izključno z izvajanjem glasbe iz muzikalov, s širokim naborom žanrsko raznolike glasbe pa uspejo zadovoljiti generacijsko raznoliko poslušalstvo, ki pritegne tako mlade kot tudi nekoliko starejše. Njihov repertoar zajema kabaretne skladbe, pop-rock skladbe, na svoj repertoar pa umeščajo tudi sodobnejše muzikale – tako tiste iz gledaliških odrov kot tudi (animiranih) filmov.

 

Nekatere skladbe so v preteklosti izvajale Liza Minelli, Barbara Streisand in Marilyn Monroe, na našem odru jih bo izvajala karizmatična pevka Anja Strajnar, ki je sicer nastopala že z Big Bandom in Simfoniki RTV Slovenija, ustvarila vloge v različnih produkcijah slovenskih muzikalov, svoj glas pa redno posoja animiranim junakom in v slovenskih različicah muzikalov posoja tudi svoj pevski glas, v zadnjem času pa se posveča predvsem ustvarjanju avtorske glasbe.

 

Slišali bomo vsem tako dobro znane pesmi kot so: Roxie, Willkomen, If I were a rich man, Life is a cabaret, When you good to mama, My heart belongs to daddy, Aquarius, All that jazz in številne druge. Nekatere skladbe boste lahko slišali prevedene v slovenski jezik.

 

 

Vstopnina: 18 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta od 19.ure dalje v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233