Scroll to top

Mittwoch, 12. April, 2023 ob: 19.30

ZORAN PREDIN & Trio


"Na svoji strani"


Zoran Predin – vokal, kitara

Bruno Urlić – violina

Paul Kempfa – klavir

Goran Delać – bas

Po lanskoletni poslovilni turneji s skupino Lačni Franz v mesecu Januarju 2023 Zoran Predin ni počival. Sestavil je nov koncertni program in zbral novo ekipo vrhunskih glasbenikov.

 

V koncertni program NA SVOJI STRANI je zbral najlepše skladbe iz svojih glasbenih projektov: šansone iz albumov Zoran poje Arsena in Tragovi u sjeti, uspešnice iz Ljubimca iz omare in Strupa za punce, ponarodele balade Lačnega Franza, kakšno lepo po krivici zapostavljeno in še kakšno čisto novo, pa na vsakem koncertu še kakšno za presenečenje.

 

Zoran Predin, dvojček po horoskopu in balkanec po duši, je slovenski kantavtor, ponosni oče triinštiridesetih objavljenih glasbenih albumov, treh zbirk uglasbljenih besedil, zbirke ankedot, potopisov in dnevnikov Druga žena v haremu, zbirke kratkih zgodb z naslovom Dno nima dna in romana Mongolske pege.

Ježkova nagrada 2018.

Še vedno trdi, da najboljše šele prihaja.

Vstopnina: 20 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC oz. SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice nato prevzamete na dan koncerta med 19:00 – 19:30 v kavarni Slamič.

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233