Scroll to top

Mittwoch, 22. Mai, 2024 ob: 19.30

LANA PETROVIČ & Primož Grašič kvartet


"Jazz večer" Cikel koncertov "DŽEZ ME UP"


Lana Petrovič – vokal

Primož Grašič – kitara

Blaž Jurjevčič – klavir

Goran Rukavina – kontrabas

Gašper Bertoncelj – bobni

Vokalistka, pianistka in glasbena ustvarjalka Lana Petrovič je klasično izobražena glasbenica, ki se v zadnjih letih posveča predvsem vokalnemu jazzu, soulu in avtorski glasbi. Vokalno se izpopolnjevala  pod mentorstvom Jadranke Juras, Emilie Martensson, Nine Strnad in Ines Reigner, zdaj pa svoje izobraževanje nadaljuje na Conservatorium Van Amsterdam na vokalnem jazz oddelku..

Njeno čisto, doživeto in osebno interpretacijo so kmalu opazili in podprli nekateri izjemni glasbeniki kot so:  Georgie Fame, David Gazarov in Joshua Alamu, ki ji pomagajo pri njenem razvoju. Nastopala in snemala je z Rokom Zlokarjem, s Tobijo Hudnikom, Primožem Grašičem, Mattom Robinsonom, Davidom Gazarovom, Georgijem Fameom, Jadranko Juras, Nino Badric, Emilio Martensson, Marino Martensson in drugimi.

Poleg poustvarjanja različnih standardov in kantavtorskih pesmi, pa tudi sama piše in komponira glasbo ter jo pogosto izvaja na svojih nastopih. Z njo si je prislužila povabilo na koncert v radijski oddaji Jazz v Hendrixu, odprla je Jazz festival v Ankaranu, prejšnje poletje pa je na povabilo odigrala štiri koncerte na festivalu glasbe in poezije v Pragi. Pred kratkim je odigrala niz nastopov na Nizozemskem, med drugimi popularnimi jazz klubi je nastopila tudi v kultnem jazz klubu Bimhuis.

 

Ob boku res vrhunske spremljevalne zasedbe, bo predstavila svoj pester jazz repertoar, ki bo zagotovo navdušil prav vsakega poslušalca.

Vabljeni na odličen jazz večer!

 

Koncert sofinancira Ministrstvo za kulturo RS

Vstopnina: 20 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA VSTOPNIC ali SPLETNI NAKUP VSTOPNIC!

  • REZERVACIJE VSTOPNIC: vstopnice@slamic.si

Rezervirane vstopnice prevzamete na dan koncerta med 19:00 – 19:30 v kavarni Slamič.

Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 24 ur pred samim začetkom dogodka.

  • NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETA

 

Nakup vstopnic

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

"(zahtevano)" indicates required fields

Untitled(zahtevano)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233