Scroll to top

Freitag, 24. Mai, 2024 ob: 19.00

KONCERTNA VEČERJA / SANJA MLINAR MARIN & Goran Rukavina


"4-hodna večerja + butični koncert"


Sanja Mlinar Marin – vokal

Goran Rukavina – kitara

Adam Klemm – saksofon

V intimni atmosferi Rdeče dvorane Slamič bomo ponovno uživali v okusni 4-hodni večerji, po večerji sledi butični koncert izjemne pevke in pianistke Sanje Mlinar Marin v družbi vsestranskega glasbenika Gorana Rukavina in saksofonista Adama Klemma.

SANJA MLINAR MARIN, je izvrstna pevka in pianistka, ki že leta navdušuje občinstvo v Slamiču na razprodanih koncertih različnih glasbenih stilov. Slišali ste jo lahko s pop zasedbo ReCover, tango zasedbo Rojotango Orchestra, vokalnim tercetom Katrinas, na že tradicionalnih novoletnih koncertih v Slamiču navdušuje v narodnozabavnih melodijah, disco uspešnicah z Slamič All Stars, sam Tedi Spalato pa si ne predstavlja več koncerta brez nje in še bi lahko naštevali….

Vzemite si čas zase in se dovolite preživeti petkov večer malo drugače. Večer, ko se bomo ponovno dotaknili kančka nebes.

V primeru lepega vremena, bomo večer priredili na Terasi Slamič!

 

Prisrčno vabljeni!

Cena paketa po osebi: 65 EUR

Število mest je omejeno, zato je OBVEZNA REZERVACIJA MEST in PREDHODNO PLAČILO!

  • REZERVACIJE MEST: vstopnice@slamic.si
  • NAKUP in plačilo je možno vsak delovnik v Kavarni Slamič ali preko TRR

 

Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 48 ur pred samim začetkom dogodka.

Strinjam se, da Kulturni zavod Zlata struna, Kersnikova ulica 1, 1000 Ljubljana, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen obveščanja o glasbenih večerih v kavarni Slamič. (GDPR)

Strinjam se s prijavo v koncertni e-novičnik

Včasih se lahko tik pred koncertom sprosti kakšna rezervirana vstopnica. Pokličite in se pozanimajte v kavarni (tel. 01 4338233)
Po poslani rezervaciji vam jo bomo potrdili v čim krajšem možnem času na email naslov, ki ste ga vpisali v obrazec. Če odgovor v roku 12 ur niste prejeli, prosimo pokličite v kavarno 01/4338233